Infoisinfo Nederland

Kraamzorg Haagse Ooievaar Den Haag
Ziekenhuis in Den Haag

Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 06-8358093?

Adres

Antwoordnummer 61024. P.C. 2506VB, Den Haag, Zuid Holland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Kraamzorg Haagse Ooievaar Den Haag

Verloskundige in Den Haag, Kraamzorg in Den Haag, Begeleiding in Den Haag

Sinds onze oprichting naar jaren lang zelf in de kraam te hebben gewerkt zijn wij met onze kraambureau gestart, omdat we persoonlijk contact belangrijk vinden. Alleen in een respectvolle, veilige omgeving voelt de klant zich tenslotte echt thuis bij onze kraamzorg.
Wij werken intensief samen met verloskundigen, ziekenhuizen en huisartsen in de regio. Voor, tijdens en na de bevalling staan wij klaar om het hele gezin een zorgeloze kraamtijd te bezorgen. In combinatie met deskundig advies en een liefdevolle benadering van moeder en kind, waarborgen we een ‘strikt persoonlijke’ aanpak.
Kraamzorg Haagse Ooievaar voelt zich sterk verbonden met ouder en kind. Samen kunnen we moeder en kind de allerbeste zorg garanderen. We kennen elkaar goed en weten elkaar gemakkelijk te vinden. Altijd herkenbaar: samen en persoonlijk, vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid.
Wij zijn een moderne organisatie die de laatste vak inhoudelijke ontwikkelingen vertaalt naar kwalitatief hoogstaande kraamzorg. zien wij als de kern van ons handelen. Persoonlijk contact en aandacht. Zij zorgen voor een vertrouwde sfeer in huis, een sfeer waarin zij het hele gezin de juiste ondersteuning kunnen bieden. Kraamzorg Haagse Ooievaar zijn deskundig en doen hun werk met liefde. Vanuit die gedachte bieden wij ouders een stevige en betrouwbare basis voor de toekomst van hun kind. Zo dragen we bij aan een goede start van een nieuw leven en op weg naar een gezonde toekomst.
Kraamzorg Haagse Ooievaar biedt alle ouders deskundige en persoonlijke kraamzorg. Daarom vindt u bij ons kraamverzorgende die ‘vreemde talen’ meester zijn, variërend van Engels en Turks. Bovendien willen wij er zijn voor alle jonge ouders. Wij vinden belangrijk dat iedereen van A tot met Z van welke cultuur dan ook persoonlijk begeleiding moet hebben in de kraamweek. wij veel contact gehad met verschillende verloskundige en verzekeraars. Met onze werk ervaring hebben. Onze kraamverzorgenden zijn altijd op de hoogte.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 00:00 00:00
   Dinsdag 00:00 00:00
   Woensdag 00:00 00:00
   Donderdag 00:00 00:00
   Vrijdag 00:00 00:00
   Zaterdag 00:00 00:00
   Zondag Gesloten

Beoordelingen van Kraamzorg Haagse Ooievaar Den Haag (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe