Infoisinfo Nederland

Valegis Advocaten
Advocaat in Den Haag

https://www.valegis.com/
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 070319604?

Adres

Pr. Beatrixlaan, 582. P.C. 2595 BM, Den Haag, Zuid Holland.
Toon kaart


Wat moet je weten over Valegis Advocaten

Advocaat Bedrijven in Den Haag, Advocatenkantoor in Den Haag, Juridische Adviseur in Den Haag, Advocaat voor kleine bedrijven in Den Haag

Valegis Advocaten is hèt advocatenkantoor in Den Haag & Amsterdam voor bedrijven, instellingen en ondernemende particulieren / werknemers. Wij zijn uw vaste juridische sparringpartner en gaan verder dan het alleen afwegen van kansen en risico’s.

Concreet, in duidelijke taal en altijd met het oog op uw belangen adviseren wij u bij uw dagelijkse activiteiten als ondernemer en assisteren wij u bij procedures, waar die nodig of onvermijdelijk zijn. Juist door deze moderne en zakelijke werkwijze werken wij met de meeste van onze cliënten al zeer langdurig samen. Door de diversiteit in onze profielen en achtergronden kunnen wij ondersteuning bieden op elk rechtsgebied waar u als ondernemer behoefte aan heeft.

Juist door deze moderne en zakelijke werkwijze werken wij met de meeste van onze cliënten al zeer langdurig samen. Door de diversiteit in onze profielen en achtergronden kunnen wij ondersteuning bieden op elk rechtsgebied waar u als ondernemer behoefte aan heeft.

U bent een ondernemer die nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaat en ook grensoverschrijdende mogelijkheden ziet. U weet als geen ander hoe uw bedrijf werkt. Op het gebied van juridische dienstverlening wilt u daarom een partij die grondig investeert in kennis van uw bedrijf en uw bedrijfsvoering. Een teamgenoot en sparringpartner die intensief betrokken is. Uw grondige kennis van uw branche koppelen wij aan onze juridische expertise om u zo een dienstverlening te bieden met meerwaarde. Ondernemers in deze sectoren kunnen bij ons terecht voor nagenoeg alle juridische diensten. Binnen ons team zijn alle noodzakelijke specialisaties vertegenwoordigd. Wij helpen graag uw plannen te realiseren en uw bedrijfsvoering te optimaliseren. Indien u geconfronteerd wordt met claims of juridische procedures, kunnen wij die op professionele en effectieve wijze voor u behandelen.

In de volgende vakgebieden zijn wij actief:

Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht, Vastgoedrecht, Corporate immigration, Ambtenarenrecht, Franchise, Fusies & Overnames, Privacy
Lees verder...

Sociale netwerken

Foto's en video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag tot en met vrijdag 9:00 17:30

Beoordelingen van Valegis Advocaten (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe