Infoisinfo Nederland

WK Architecten Den Haag
Bureau in Den Haag

Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 070-350730?

Adres

Zwaardstraat 16. Scheveningen.. P.C. 2584TX, Den Haag, Zuid Holland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over WK Architecten Den Haag

Architect in Den Haag, particulier in Den Haag, Woningbouw in Den Haag, Vormgeving in Den Haag

Architectenbureau.
Door de omvang van de opdrachten en de meerwaarde om kennis en ervaring te bundelen en uit te wisselen, is het samenwerkingsverband versterkt met het vernieuwde B+M Den Haag, dat met een gewijzigde directie ook een doorstart heeft gemaakt. Daarmee kwam een eind aan een succesvolle periode van bijna 20 jaar waarin Ruud Wilmink de dagelijkse leiding had.
Per 1 juli 2012 zijn we, samen met B+M, verhuisd naar een meer passende omgeving: De monumentale ’Derde Ambachtsschool van Duiker’ aan de Zwaardstraat te Scheveningen. Ruud Wilmink speelt daarbij weer als senior adviseur een rol. Ook oud medewerker Ton Maes blijft parttime bij het bureau betrokken.
Het werkgebied strekt zich uit over het hele land. Dit bureau is gespecialiseerd in het bouwkundig uitwerken van projecten van externe partijen.
Met de oprichting van het nieuwe architectenbureau WK ARCHITECTEN in mei 2012 wordt een lange geschiedenis voortgezet die begint in 1923. Voor zover het benodigde tekenwerk niet in eigen huis wordt verricht, wordt de supervisie erover uitgevoerd, waarbij de nadruk ligt op een zorgvuldige en duurzame detaillering. Bewust wordt niet één stijl nagestreefd, maar wordt de vormgeving afgestemd op de context, waarbinnen het project moet worden gerealiseerd. Op deze inspirerende plek werken wij aan een gevarieerde portefeuille, waarbij het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt op het ontwerp van woningbouw – en utiliteitsbouwprojecten voor projectontwikkelaars, ontwikkelende aannemers, woningbouwverenigingen en particulieren.
In april 2012, heeft de oude kern van het voormalige Architectenbureau Wilmink (Guus Hiensch, Frans de Vreugd en Dirk Mooijman) een doorstart gemaakt met WK Architecten en daarmee de bestaande expertise en de portefeuille voortgezet. Nadat het bureau verschillende malen van eigenaar en naam gewisseld is werd het in 2006 overgenomen door B+M Den Haag. Wanneer de directievoering niet tot het opdrachtenpakket behoort, vindt – t
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van WK Architecten Den Haag (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe